خاچاپوری (خاچاپوری)
هیچ سفری به گرجستان بدون خوردن خاچاپوری تکمیل نخواهد شد و یا حتی ممکن است چنین سفری ممکن نباشد. این نان نرم و گرم که با پنیر پر شده است، به قدری لذیذ است که انگار با چکیدن هر تکه محتویاتی داخل آن، مایعی دلربا به دهان شما وارد میشود. مدل اصلی این نان به صورت گرد بوده و از پنیر پر شده است ولی مدله ای دیگری از آن نیز وجود دارند که برای نمونه می توان به مدلی که روی آن تخم مرغ ریخته شده است (خاچاپوری آدجاریان)، مدلی که بسته چهار لایه خمیر، خاچاپوری ترخون، قارچ و پای های پرشده با برنج اشاره کرد.
می توان گفت که بهترین خاچاپوری را می توان در خانه ها و زمانی که به صورت تازه برای صبحانه پخته می شوند تجربه کرد (برای ما این تجربه در تفلیس و کیسی خوی بود) یافت. در سوانتی نیز نسخه ای از خاچاپوری وجود دارد که با تره پر می شود. اگر در اقامت خود در گرجستان با یک خانواده سروکار ندارید، ناامید نشوید زیرا در هر گوشه ای از تفلیس می توانید دکه های خاچاپوری فروشی بیابید.
بدریجان نیگزیت (Badrijan Nigzit)
نوارهای بادمجان سرخ شده ای که تخت بریده شده اند و روی آن ها با رب گردو پرشده است. این غذای ترش و شیرین، یکی از گزینه های مورد علاقه شما خواهد شد.